山形県産大豆をつかい、国産の米油で揚げました。
肉厚でやわらかい油揚です。
We make them with Japanese soy beans and rice oil.
俵揚げを昔ながらの味付けで甘じょっぱく煮つけました。
ごはんのおともに!
Simmered in traditional seasoning.
元祖!青大豆で作った豆の緑色をいかした木綿豆腐です。
30年以上のベストセラー。
The color takes advantage of the color of the beans.
Our best seller for 30 years.
クリーミーな胡麻の風味。
黒蜜をかけてデザートにも!
A creamy,sesame flavor.
赤、青、白の大豆の和。
できたてのお豆腐をザルの上で自然脱水。
豆のうま味を閉じ込めました。
Zarudofu on a straining sieve in order to drain water.
三種のお豆腐をザルの上に重ねました。
くみあげ湯葉。
わさび醤油でお召し上がりください。
Please eat with wasabi and soy sauce.
Tofu sweats made fresh daily.
We offer a great variety of sweets made from "tofu."
濃厚なチョコの風味
チーズと豆腐の融和
ヘルシーで自然な甘み
豆乳の風味が広がるプリン